Onze huizen in de Belgische Ardennen

Ontdek onze

Vakantiehuizen

Elk huis heeft een volledig uitgeruste keuken (koelkast, oven, vaatwasser, magnetron, servies, glaswerk,...), een woonkamer , een salon met flatscreen-tv, een eigen terras met eigentijds meubilair en een eigen barbecue, twee of drie slaapkamers, een badkamer met bad (geen douche) en een apart toilet.

Wifi is gratis en met een telefoon kunt u rechtstreeks contact opnemen met de receptie. Toegang tot het wellnesscentrum is gratis van 08:00 tot 22:00 uur voor residentiële gasten ! Kinderen tot 16 jaar zijn welkom van 08:00 tot 10:00 uur EN van 18:00 tot 20:00 uur. Kinderen moeten begeleid worden door een volwassenen. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het centrum, zoals het binnenzwembad, de sauna, het stoombad en de jacuzzi. 

Alle huizen hebben directe toegang tot het park, de speeltuin en de petanquebaan. Een privéweg leidt u rechtstreeks naar het zwembad, het terras of het restaurant! U profiteert dus van alle voorzieningen van Domaine Azur in de Ardennen.

Verhuur is voor 2 tot 14 nachten. Bovendien is het bedlinnen bij onze diensten inbegrepen, zodat u meteen van het comfort van onze huizen kunt genieten zonder er omkijken naar te hebben (behalve de badlinnen)!

Geen zin om te koken? Ons restaurant is beschikbaar op reservatie, voor ontbijt, lunch of diner!

Bezoek ons op onze Facebook pagina !

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief