Vakantiewoningen

 

Voor een verblijf met familie, onder vrienden of in het kader van een residentiële teambuliding, stelt het domein Azur en Ardenne u 13 vakantiewoningen tot 6 personen en 1 vakantiewoning voor 8 personen.


Alle woningen werden recentelijk grondig gerenoveerd en beschikken over hetzelfde comfort als de kamers op het domein.

Gelegen aan de rand van het domein, op 50 m afstand van het hoofdgebouw, beschikt elke woning over een volledig ingerichte keuken (koelkast, oven, vaatwasser, servies, glazen, enz), veranda met zicht op het park, een salon met LED-televisie, een privé terras met hedendaags meubilair en een barbecue. Elke woning beschikt over twee of drie kamers, een badkamer met ligbad en een afzonderlijk toilet.

Het gebruik van de Wifi is ook hier gratis en via de telefoon staat u dirrect in contact met de receptie van het domein.
Toegang tot het wellnesscentrum wordt gratis aangeboden tussen 10u en 17u voor alle bewoners van de vakantiewoningen. U kan heerlijk genieten van de accomodatie die toegang verleent tot binnenzwembad, sauna, hammam, jacuzzi en eventueel een hydrojet massage.

Alle woningen hebben directe toegang tot het park, de speeltuin en de nieuwe pétanque baan. Via het park komt u bij het zwembad, het terras en het restaurant 'Majorelle'! U kan genieten van alle voordelen van het domein Azur en Ardenne.

De woningen worden verhuurd vanaf 2 nachten. De hotel service voor de beddenn (lakens) is voorzien in de verhuur. U profiteert van hetzelfde comfort als onze kamers zonder u daarover zorgen te hoeven maken (met uitzondering van het badlinnen).

Om zo lang mogelijk de te kunnen profiteren beidt Azur en Ardenne u de « Lazy Sunday ». Op zondag kan u de woning tot max. 12u behouden en tevens tot 14u vab het Wellness gebruik maken (afhankelijk van beschikbaarheid).

Reservaties en beschikbaarheid kunnen online gemaakt worden

of telefonisch via +32 (0)86 21 94 00 

Het zal u aan niks ontbreken op het nieuwe domein Azur en Ardenne.

Wij verzorgen u onvergetelijk verblijf!