Vakantiewoningen

 

Voor een verblijf met familie, onder vrienden of in het kader van een residentiële teambuilding, stelt het domein Azur en Ardenne u 13 vakantiewoningen tot 6 personen en 1 vakantiewoning voor 8 personen voor. Alle woningen werden recent grondig gerenoveerd en beschikken over hetzelfde comfort als de kamers op het domein.


Gelegen aan de rand van het domein, op 50 m afstand van het hoofdgebouw, beschikt elke woning over een volledig ingerichte keuken (koelkast, oven, vaatwasser, servies, glazen, enz), veranda met zicht op het park, een salon met LED-televisie, een privé terras met hedendaags meubilair en een barbecue. Elke woning beschikt over twee of drie kamers, een badkamer met ligbad en een afzonderlijk toilet.

Het gebruik van de Wi-Fi is ook hier gratis en via de telefoon staat u direct in contact met de receptie van het domein. Toegang tot het wellnesscentrum wordt gratis aangeboden tussen 08u en 22u voor alle bewoners van de vakantiewoningen. U kan heerlijk genieten van de accommodatie die toegang verleent tot binnenzwembad, sauna, hammam, jacuzzi en eventueel een hydrojet massage.

Alle woningen hebben directe toegang tot het park, de speeltuin en de pétanque baan. Via het park komt u bij de Wellness met het zwembad, het terras, de bar en het restaurant! U kan genieten van alle voordelen van het domein Azur en Ardenne.

De woningen worden verhuurd vanaf 2 nachten. De hotel service voor de bedden (lakens) is voorzien in de verhuur. U profiteert van hetzelfde comfort als dat in onze kamers zonder u daarover zorgen te hoeven maken (met uitzondering van het badlinnen).

Om zo lang mogelijk te kunnen profiteren biedt Azur en Ardenne u de « LAZY SUNDAY ».

Op zondag kan u de woning tot max. 12 uur behouden en tevens tot 14 uur van de Wellness gebruik maken (afhankelijk van beschikbaarheid).

Reservaties kunnen online gemaakt worden op via deze website,

via e-mail: info@azurenardenne.be en telefonisch via +32 (0)86 21 94 00 


Het zal u aan niks ontbreken bij Azur en Ardenne.

Met ons gehele team verzorgen wij een onvergetelijk verblijf!