Kamers

Met een verbluffend zicht op het domein combineren de 54 kamers van Azur en Ardenne modernisme, elegantie en functionaliteit.

Voorzien van een uitrusting van hoogstaande kwaliteit (LED-televisiescherm, minibar met bureau en telefoon, wifi aansluiting in gans het complex) beschikt elke kamer over een uniek decor, gerealiseerd door de kunstfotografe Anne Ginetti.

Om optimaal tegemoet te komen aan uw wensen, stelt Azur en Ardenne 34 comfort kamers (19m²) en 20 comfort supérieur kamers (29m²) voor. Sommige kamers zijn speciaal voorzien om personen met een verminderde mobiliteit te ontvangen. Al deze kamers beschikken over een badkamer met bad en/of douche, alsook een haardroger, kluis, minibar, ketel met thee en koffie, wifi en LAN-aansluiting, telefoon, LED-televisies van de laatste generatie.

De toegang tot de kamers is individueel en beveiligd met een magnetische badge.

Om tegemoet te komen aan al uw verlangens, stelt Azur en Ardenne u een hedendaags ontbijt voor bestaande uit een warm en koud continentaal buffet, dat wordt geserveerd in het restaurant Majorelle en eventueel, indien de weersomstandigheden het toelaten, op het terras.

Ten einde uw verblijf te verlengen, Azur en Ardenne biedt u de « Lazy Sunday ». Op zondag zult u genieten van de kamer tot 12u00 en van het Wellness centrum tot 14u00 (volgens beschikbaarheid).

Prijzen: vanaf € 86,50/per nacht* exclusief ontbijt.
Aarzel niet om met ons contact op te nemen om de verschillende verblijfsformules te bespreken.

* per nacht in een eenpersoonskamer, ontbijt en verblijfstaks niet inbegrepen