Azur en Ardenne Reserveren

Uw mening is voor ons belangrijk

 

Het Domein

NIEUW !

Ontdek hier onze 4 exclusieve arrangementen !

Te reserven via de website of per telefoon.

Heel veel voordeel en tot wel 29% korting !


Gelegen op de hoogten van Barvaux-sur-Ourthe in de gemeente Durbuy, biedt het vakantiedomein Azur en Ardenne uitzonderlijke panoramische uitzichten op slechts 500 meter van het centrum van het stadje, winkels en toeristische activiteiten zoals golf, kayak, Ourthe, labyrinth, enz...

Met zijn wellnessruimte en binnenzwembad, zijn restaurant met bijzonder panoramisch uitzicht, een verfijnde internationale keuken en zijn 54 elegante kamers met hedendaagse inrichting, verzekert Azur en Ardenne u een onvergetelijk verblijf in een gastvrije en ontspannen sfeer. Het Domein Azur en Ardenne beschikt eveneens over 14 individuele vakantiehuisjes voor 6 of 8 personen en volledig ingericht voor grote en kleine gezinnen en groepen.

Voor uw zakelijke en/of familiale evenementen beschikt het domein eveneens over een seminar centrum met high-tech AV materialen en een polyvalente zaal voor huwelijksfeesten, walking diners, exposities, enz.

Naast de wellness worden nog talrijke activiteiten aangeboden zowel op het domein zelf als in de nabije omgeving: speeltuin, jogging, tafeltennis, pool biljart, petanque, enz.

Een gratis beveiligde fiets- en motorstalling is tevens beschikbaar voor onze gasten.

En voor de kunstliefhebbers werd de decoratie van het interieur toevertrouwd aan de kunstfotografe Anne Ginetti die, speciaal voor deze gelegenheid naast 150 originele werken, ook de impressionante wandschildering in de wellnessruimte heeft ontworpen.

Gelegen in het midden van de natuur, beoogt het domein Azur en Ardenne alle respect voor deze natuur. Daarom werd bij het ontwerp van de infrastructuur gekozen voor optimaal gebruik van hernieuwbare energie.

 

 

ontdek onze video

Contact & Informatie

Rue de la Jastrée 31 • B-6940 Barvaux-sur-Ourthe

Tél. +32 (0)86 21 94 00 Fax +32 (0)86 43 45 14

info@azurenardenne.be

De Kamers

Met verbluffende uitzichten over het domein en omgeving combineren de 54 kamers van Azur en Ardenne modernisme, elegantie en functionaliteit.

Uitgerust met faciliteiten van hoogstaande kwaliteit (LED-televisie, minibar, buro, telefoon en gratis Wifi internet toegang op het hele domein) bieden alle kamers een uniek decor, gerealiseerd door kunstfotografe Anne Ginetti.

De Woningen

Voor een verblijf met familie, vrienden of in het kader van een zakelijke bijeenkomst, residentiële teambuliding, stelt Azur en Ardenne u 13 vakantiewoningen voor 6 personen en 1 vakantiewoning voor 8 personen.


Alle woningen werden zeer recent grondig gerenoveerd en beschikken over hetzelfde comfort als de hotelkamers van het domein.

Seminars

Een uitzonderlijk groen kader en de ultramoderne infrastructuur maken van Azur en Ardenne de ideale omgeving voor het organiseren van uw vergadering, seminar of andere zakelijke bijeenkomsten, al dan niet residentieel.

Wellness

Ontspan u… Azur en Ardenne denkt aan alles! De wellnessruimte Marine werd ontworpen om aan alle verwachtingen van klein tot groot te voldoen: zwembad (32°C), sauna, jacuzzi, hammam, Hydrojet massage, ontspanningsruimte.....

Culinair

Of het u nu gaat om het genieten van een heerlijk lokaal speciaal bier of om heerlijk te eten en te proeven van onze streekproducten voorgesteld door onze chef kok, u zal alleszins een gepast culinair aanbod vinden op het domein Azur en Ardenne.

Tevredenheid