Wellness 'Marine'

Ontspan U ! Azur en Ardenne denkt aan alles!

 

Het Wellness centrum 'Marine' werd ontworpen om aan de verwachtingen van klein en groot te voldoen:zwembad, sauna, jacuzzi, hammam, ontspanningsruimte, Hydrojet massages, .... 

 

Of u zich nu wenst te ontspannen met een zachte achtergrondmuziek en op het ritme van het kabbelende water ofwel u wenst eens heerlijk uit te rustenn met het gezin, dan is het Wellness centrum 'Marine' er voor u!

 

 

De Wellness is ondergebracht in één van de vleugels van het hoofdgebouw en beschikt over aparte douches en lockers voor het opbergen van uw persoonlijke bezittingen. Eén van de verkleed cabines is gereserveerd voor personen met beperkte mobiliteit.

 

De wellness is rechtstreeks bereikbaar vanuit de kamers maar ook via een aparte, meer discrete ingang. Badjassen zijn ter beschikking in alle kamers.

 

Azur en Ardenne biedt ook u sinds kort ook het nieuwst op het gebied van massage. Op onze Hydrojet van Wellsystem, uniek in de regio, kan u genieten van de voordelen van een massage met warme waterstralen. 

 

De Wellness is ook toegankelijk voor niet-residentiële gasten.

- Toegang halve dag, 15 Euro per persoon.

- Abonnement 10 x toegang aan 130 Euro

- Lazy Break formule aan 35 Euro per persoon (1/2 dag wellness + 2-gangen menu + glas cava en cuberdon in ons restaurant 'Majorelle').

DISCOVERY formule aan 50 Euro per persoon inclusief een Hydrojet Massage van 30 minuten, gecombineerd met de "Lazy Break".

 

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere inlichtingen : +32 (0)86 21 94 00